nlen

wie zijn wij

Gallant is een jong, fris en vernieuwend engineering- en detacheringsbedrijf welke is opgericht door engineers en voor engineers. Gallant’s management onderscheidt zich door jarenlange relevante werkervaring in o.a. ontwikkeling van productiemachines en productielijnen, consumenten electronica producten en medische hulpmiddelen.

Gallant heeft een eenvoudige bedrijfsstructuur, wij zijn klein van opzet met korte communicatielijnen en zonder onnodige management lagen. Wij zijn groots met de kwaliteit van onze professionals en de services die we leveren aan onze opdrachtgevers. 

Onze ruime ervaring in het relevante werkgebied tezamen met een grondige kennis van state-of-the-art ontwikkelprocessen maakt een pragmatische no-nonsense aanpak vanzelfsprekend. De kwaliteit van onze professionals en de services die zij bieden maakt het verschil.

Wij zijn gevestigd in De Broedstoof in Heerenveen, een voormalige brandweerkazerne op 5 minuten loop afstand van het centrum en op 15 minuten loop afstand van het station. 

Knowledgeable with no-nonsense
©2019 | Gallant engineering