nlen

over ons

Gallant is een jong en vernieuwend engineering- en detacheringsbedrijf, opgericht voor en door engineers. De oprichters van Gallant onderscheiden zich door jarenlange relevante werkervaring in o.a. ontwikkeling van productiemachines en productielijnen, consumenten elektronica producten en medische hulpmiddelen.

Gallant houdt het eenvoudig. Wij zijn klein van opzet met korte communicatielijnen en zonder onnodige management lagen. Wij zijn groots in de kwaliteit van onze professionals en de services die we leveren aan onze opdrachtgevers. Zo bieden we onze opdrachtgevers bij plaatsing van de eerste professional een gratis consult.

Onze ruime ervaring samen met een grondige kennis van state-of-the-art ontwikkelprocessen maakt een pragmatische aanpak vanzelfsprekend. De kwaliteit van onze professionals en de services die zij bieden maakt het verschil.

Wij zijn gevestigd in De Broedstoof in Heerenveen, een voormalige brandweerkazerne op 5 minuten loopafstand van het centrum en op 15 minuten loop afstand van het station.

Knowledgeable with no-nonsense
©2019-2024 | Gallant engineering