nlen

Voor ProfessionalsBij Gallant staan we klaar om jouw professionele groei te stimuleren en te ondersteunen. We bieden niet alleen uitstekende kansen voor carrièreontwikkeling, maar we investeren ook in jou als individu. Met persoonlijke coaching, op maat gemaakte trainingen en de mogelijkheid om on-the-job te leren bij onze opdrachtgevers, helpen we jou een stap verder in je carrière.

Als lid van ons team profiteer je van een schat aan kennis en ervaring, opgedaan bij gerenommeerde multinationals en in het dynamische MKB. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst in engineering.

Geef je loopbaan een boost!

Of je nu net afgestudeerd bent of al werkervaring hebt opgedaan, bij Gallant helpen we om de volgende stap in je carrière te zetten. We beginnen met een goed gesprek en een kop koffie (of thee) en bespreken samen welke richting jij jouw carrière wilt opsturen en zoeken samen naar de perfecte opdracht die aansluit bij jouw ambities.

Bij Gallant werk je met ervaren collega’s die altijd voor je klaarstaan. Je krijgt persoonlijke coaching en trainingen op maat; zowel voor je soft skills als je technische vaardigheden om jouw groei te ondersteunen en te versnellen.

Talent gezocht!

Ben jij (bijna) afgestudeerd of een ervaren engineer in Werktuigbouwkunde, Industrieel Productontwerp, Elektrotechniek, Algemene Operationele Techniek, Mechatronica, Chemie, Natuurkunde, Hogere Zeevaartschool of Technische Bedrijfskunde?

Ben je benieuwd naar wat wij te bieden hebben en wil je meer weten? Laat dan je CV achter en wij nemen snel contact met je op.

We kijken er naar uit om met jou in gesprek te gaan!

geïnteresseerd?
upload jouw cv!

©2019-2024 | Gallant engineering